2023

1 mars - Frukostträff på Hotel Chaplin

Olivoljeprovning med Catharina Granath

Vårens andra frukostträff på Hotel Chaplin tog vår medlem Catharina Granath oss med till Italien!
Hon berättade om italiensk olivolja, om sitt samarbete med familjen Cerquitelli i Pineto och företaget Abruzzo Italia. Vi fick provsmaka olika sorters olivoljor och en hel del med olika smaksättning.
Olivträden trivs i karga marker med liten nederbörd och det går åt 6 kg oliver till en liter fin olja. Oliverna skördas då de ännu inte är riktigt mogna.
Catharina importerar oljan och säljer till restauranger, butiker men även privatpersoner. Är du intresserad av produkterna så kontakta henne på: catharina@granathuppdrag.se

Foto: Eva Hallkvist

2023

7 februari - Kickoff-frukost på Hotel Chaplin

Kickoff-frukost

Då är vi igång med 2023! Vår kickoff-frukost på Hotel Chaplin blev en mycket trevlig och spännande morgon. Så roligt att även träffa nya medlemmar.
Efter en god frukost och många härliga samtal runt borden så presenterade alla sig lite kort innan vi lämnade över till morgonens föredragshållare Ellen Skarp.
Bokprat med Ellen Skarp är alltid lika intressant. Efter ett helt liv i böckernas värld på olika positioner i Killbergs-familjen så är hon en mästare på att presentera böcker. Vi fick boktips på ett tiotal böcker och för olika smaker. Vi är många som nu ska köpa flera nya böcker att njuta av!

Samarbetspartner

Föreningen Selma

c/o Ina Zachhau

Östergatan 108

261 34 Landskrona

selmaforeningen@gmail.com