2018

15 februari - företagsbesök hos Skumpa & Spaljé

På februaris företagsbesök besökte vi i den lilla mysiga inredningsbutiken Skumpa & Spaljé bredvid det gamla stationshuset. Butiken startade hösten 2010 och drivs av Liselotte och Helena.

Medan gästerna slog sig ner i sofforna och åt en god frukost fick vi se hur tulpaner kan arrangeras på olika sätt. Hur även väl utslagna tulpaner kan vara vackra flera dagar till fast på ett nytt sätt.

Deras nya klädkollektion visades och sedan botaniserade gästerna bland vackra glas, fint porslin och doftande ljus och tvålar.
En annorlunda butik väl värd ett besök!

8 februari - frukostträff på Hotel Chaplin

Fastighetsmäklare Gunilla Berthagen från Fastighetsbyrån.
Fastighetsmäklare Gunilla Berthagen från Fastighetsbyrån.

Årets första frukostträff på Hotel Chaplin blev en mycket trevlig mingelfrukost.

Efter presentationsrundan berättade dagens föredragshållare, fastighetsmäklare Gunilla Berthagen från Fastighetsbyrån, senaste nytt på bostadsmarknaden i Landskrona. Det byggs och säljs både hus och lägenheter som aldrig förr.

En liten tävling arrangerade Gunilla som avslutning och den lyckliga och överraskade vinnaren av den fina ost- och delikatesskorgen blev Ina!

18 januari - Kick off på Hotel Chaplin

Nu har vi kickat igång 2018!

Föreningen Selma börjar alltid året med en trevlig Kick-off-kväll på Hotel Chaplin.

Denna kväll njöt vi av Gittes goda mat från Hem-Service. På menyn var det kalvfärsjärpar i gräddsky, potatis, sallad och gelé. Till kaffet passade dajmpannacotta med dajmkross och rullrån perfekt.

Under tiden vi njöt av kaffet fick var och en berätta om sina tankar och idéer inför det nya året.

Harriet, ordförande, passade också på att presentera vårens program, som programkommittén i stort sett redan är helt klar med. Det blir både återkommande frukostträffar, företagsbesök och vårutflykt.

Samarbetspartner

Föreningen Selma

c/o Ina Zachhau

Östergatan 108

261 34 Landskrona

selmaforeningen@gmail.com