2021

14 december - Selmas julfest

Julfesten 2021

Vilken trevlig julfest det blev på Hotel Chaplin!
Glöggmingel och god trerätters-meny från Gittes Hem-Service. Vi fick lyssna på en dansk julsaga läst av Harriet och ordförande Ina tackades för året som gått med en fin jul-amaryllis.
Vi hade dragning i visitkorts-lotteriet från Selmadagen och sedan byttes det julklappar och det blev många glada tillrop.

2021

17 november - Selmadagen

Selmadagen 2021

Vilken härlig Selmadag det blev! Stort tack till alla som kom denna kväll och till alla fantastiska sponsorer som skänkt vinster till lotteriet. Tack även till våra inspirerande och berörande föredragshållare!
Fullsatt och festligt, härliga föredrag, sång och musik och konst. Vi fick njuta av Ingela Wahlgren - The Singing Nurse - med sin pianist som framförde Olle Adolphson-låtar. Anita Enberg från Henka Dojo Jujitsu berättade och visade självförsvarstekniker med hjälp av Marianne Telford. Konstnär Susanne Louise Wärn-Persson visade sin vackra konst och författaren Åsa Hallengård berättade om sitt liv och sina härliga böcker som utspelar sig i Landskronamiljö.
Kvällen avslutades med att vi korade Årets Selma som detta år tilldelades Åsa Hallengård för hennes böcker som sätter Landskrona på kartan och för att hon visat att det går om man vill.

2021

2 november - Frukostmöte i café Hos Ella, Fantasitårtor

Företagsbesök på Hos Ella

Föreningen Selmas Novemberfrukost blev ett besök i det nyöppnade mysiga caféet "Hos Ella" på Drottninggatan.
Ella Sjögren berättade om sitt företag "Fantasitårtor" som hon haft under flera år och nu utökat med en servering. Förutom goda tårtor och fantastiskt smarriga bakverk så finns det smörgåsar att välja på.
Ella har flera anställda och öppet alla dagar i veckan. Hos Ella kan man även boka lite avskilt om man är ett lite större sällskap. Inredningen är charmig med lampor gjorda av vispar och annat som hör ett bageri till. www.fantasitårtor.se

2021

5 oktober - Frukostmöte

Färganalys med Bibbi Årman

Detta frukostmöte blev en färgrik och välbesökt morgon. Medlemmar och gäster njöt av hotellets frukostbuffé. Härliga samtal och nya kontakter som knöts!
Uppe i konferensen hade färg- och stilkonsult Bibbi Årman dukat upp för att visa hur en färganalys går till.
Vi fick se hur man med rätt färger kan ta fram det bästa i sitt utseende - och hur tokigt det kan bli med fel färger. Lärorikt och roligt!

2021

7 september - Mingelfrukost

Mingelfrukost på Hotel Chaplin

Höstens (är det höst än?) första frukostträff blev en trevlig mingelfrukost på Hotel Chaplin!
Vi pratade om höstens kommande planering och vad vi vill göra för evenemang.
Det som är spikat är årets Selmadag som kommer att äga rum
den 17 november kl. 17.00-20.00.
Notera redan nu dagen!

2021

19 augusti - Kickoff på Restaurang Matscenen

Kickoff på Restaurang Matscenen

Med en härlig lunch på mysiga Restaurang Matscenen kickade vi igång våra möten efter sommaren!
Det bollades olika idéer inför hösten och inte minst pratade vi om vilka föredrag och kurser vi vill genomföra framöver.
Härligt att det nu ser ut som att vi kan få möjlighet att träffas igen!

2021

17 juni - Våravslutning i Borstahusen

Våravslutning på Pumphuset i Borstahusen

+30 grader i skuggan och strålande solsken!
Selmas våravslutning kunde inte fått bättre väder. Lite konst och kultur på Pumphuset innan vi festade på sommarmat ute i skuggan med utsikt över Öresund.
Trevlig sommar!

Samarbetspartner

Föreningen Selma

c/o Ina Zachhau

Östergatan 108

261 34 Landskrona

selmaforeningen@gmail.com